FDA’s Dog Food Recall havde familier med hunde og katte på kant. Tilbagekaldelsen af ​​hundefoder ansporede mange af os til at søge efter alternative måder at beskytte vores dyr mod forurenet mad. Men mens vi gik igennem processen, ændrede det nogle af vores tanker om, hvad vi skulle fodre vores dyr. Findes der et bedre, sundere alternativ til vores hunde end den madbutik, vi fodrede med før tilbagekaldelsen? Hvordan skal vi fodre vores hunde, når vi går fremad, nu hvor tilbagekaldelses-“støvet” har lagt sig? Først troede jeg, at den sikreste løsning på problemet under tilbagekaldelsen af ​​hundefoder var at lave en 100 % hjemmelavet kost til mine hunde. Jeg gennemgik hjemmelavede hundefoderopskrifter fra internettet, biblioteksbøger, de lokale boghandlere, og jeg talte med vores dyrlæge om mine ideer. Min dyrlæge foreslog, at der var alvorlige ernæringsmæssige hensyn at tage i betragtning, når man lavede hjemmelavet hundefoder for at sikre, at hundene fik en afbalanceret kost. Jeg var helt enig. Men alligevel følte jeg mig desperat under tilbagekaldelsen af ​​hundemad. Jeg var villig til at lave et par fejl med hensyn til ernæring, hvis det holdt mine hunde helt sikre mod bekymrende ingredienser. Min dyrlægekontor forsikrede mig om, at det hundefoder, de sælger på deres kontor, var sikkert fra tilbagekaldelsen, og at det var nærende og afbalanceret. Hvis kontoret vil foreslå noget, og det er et pålideligt mærke, er jeg klar over, at de vil foreslå det, de sælger. Det er der ikke noget galt i, men hundefoderindustrien er rentabel. Jeg spekulerede bare på – er deres mad den allerbedste løsning for mig og mine hunde? Jeg lovede at lære mere.

Jeg besluttede at blive ved med at undersøge, og her er de svar, jeg kom med:

1. At lave dit eget hundefoder er en reel mulighed. Der er masser af hjemmelavede hundemadsopskrifter lige nu i bøger og på internettet, men der er nogle vigtige forbehold at huske. Visse fødevarer, som mennesker spiser, kan være skadelige for hunde, og kan endda dræbe dem, hvis der bliver spist nok af ingrediensen. De fleste af os ved, at chokolade er giftigt for hunde, men vidste du også, at løg, store mængder hvidløg, muskatnød, vindruer, xylitol (et kunstigt sødemiddel), umodne tomater, frugtfrø og -kerner og valnødder alle kan være dødelige for hunde ? Undersøg dine ingredienser og vær opmærksom, før du begynder at lave mad til dine dyr. Hjemmelavet hundefoder og hundegodbidder kan laves nærende og sikkert, og de kan undgå nogle af de biprodukter og kemikalier af lavere kvalitet, der er i mange af de masseproducerede hundefoder. At lave mad til dine hunde kan være en meget god ting.

2. Der er mange sikre og sunde fødevarer derude, som du kan købe til dine hunde. Her er de ting, du skal kigge efter: Tjek først Food and Drug Administrations liste over tilbagekaldelse af hundefoder. Hvis din mad ikke er på listen, for at være dobbelt sikker på, at der ikke vil blive fundet et problem senere, er der en simpel løsning til FDA 2007-tilbagekaldelsen: UNDGÅ ALLE FØDEVARER, SOM ANVISER HVEDEGLUTEN ELLER RISPROTEINPULVER PÅ DERES INGREDIENSLISTE! Det er de to problemingredienser, der blev fundet i produkter, der kommer fra Kina. Lær at se på etiketterne for fødevarer, der bruger kvalitetsingredienser. Undgå kemiske konserveringsmidler samt kunstige smagsstoffer og farvestoffer.

3. Variation er ikke kun livets krydderi, det kan hjælpe med at holde dine kæledyr mere sikre. Da jeg læste artikler, lyttede til nyhedsudsendelser og fulgte med i sagen ved at tune ind på syndikerede radiofora om emnet, hørte jeg noget, der genlød højt og tydeligt: ​​Mange eksperter mener, at en af ​​årsagerne til, at hunde og katte døde af at spise den plettede mad, snarere end at blive syg og komme sig, var, at deres kost kun bestod af én fødevare. I disse tilfælde modtog hundene og kattene det tilbagekaldte foder igen og igen, hvilket førte til nyresvigt i tilfældet med de plettede produkter fra Kina. Fremover besluttede jeg, at det er en god idé at supplere mit betroede hundefoder hundetilbehør med hjemmelavet mad, som jeg selv tilbereder. Dette giver mine hunde den variation, som nu ser ud til at være vigtig. Nogle gange blander jeg den hjemmelavede mad med deres tørre kibble, og nogle gange ikke. Andre gange fodrer jeg dem selv med hjemmelavet mad.

4. Godbidder – Mine hunde nyder mange frugter og grøntsager, og jeg har en liste over nemme sunde snacks på min hjemmeside, som er sikre for hunde, samt yderligere hundegodbidder-opskrifter, som ikke indeholder nogen af ​​de giftige ingredienser, der er nævnt ovenfor. Jeg håber, at vi kan lære nogle vigtige ting efter at have gennemlevet hundefoderindkaldelsen i 2007. Forhåbentlig kan vi lobbye for strengere regler for dyrefoder. Med flere forsigtige reguleringsforanstaltninger og vores egne beslutninger om at fodre vores dyr anderledes, kan vi holde dem mere sikre for fremtiden.